Köpguide
 

Välja rätt sexleksak

Sexleksaker kommer i tusentals storlekar, former och funktioner - Du skulle kunna ha en ny leksak för varje dag i veckan. Men för att göra det lite enklare för oss, fundera på dina behov samt krav och gå igenom följande frågor:

 • Vilka former attraheras du av?
 • Tycker du att vissa leksaker ser lustiga ut?
 • Har du några färgkrav?
 • Vet du vilket material du helst skulle vilja ha: Silikon, jelly, gummi eller plast?
 • Vill du hålla dig till det tradionella eller vild du prova något nytt och vågat?
 • Har du problem att få orgasm genom penetration?
 • Finner du dig själv att vara "Klitorisk"
 • Skall du använda din leksak själv eller tillsammans med någon?

Det finns inga svar till frågorna, det som gör dig glad, är bara trevligt för oss. Men du finner det enklare att välja och köpa om du har tänkt till lite i förväg.

 

Vilken leksak du än väljer låt dina lustar & begär vara din guide. Låt inte andras fördomar påverka dig. Det är absolut inget fel med att köpa, äga eller använda en sexleksak. Varken om du använder den själv eller tillsammans med din partner, det skänker livskvalité samt förstärker din sexlust. Så relaxa och njut, vem vet? En dag kanske du har en hel skattkista full med roliga leksaker som du längtar hem till.

 

Vibratorer

Vibratorer är roliga , eller hur? Spelar ingen roll hur de funkar, bara de funkar. Men det spelar mer roll än vad du tror. Föredrar du att kunna reglera hastigheten eller intensitetn på rörelserna. Har du funderat på att skaffa en med fjärrkontroll så att din partner kan vara delaktig i det roliga. Vill du ha en superkraftig model, om du letar efter något specifikt, kanske du skulle ta dig lite tid och gå igenom följande.

 • Enkel vibrator: Här sätter du bara på den med on/off och away it goes. Du har ingen chans att reglera hastighet eller intesitet. Räcker detta för dig, då har du hittat rätt.
 • Avancerad vibrator: En vibrator som erbjuder massa funktioner, som klitorismassage och intern stimulation. Kontrollpanel på basen av vibratorn där du ställer in önskade program. Fördelen är att du inte har några kablar ivägen.
 • Avancerad vibrator med fjärrkontroll: Fjärrkontroll sammankopllad med en sladd till vibratorn, vissa tycker att det trasslar när de använder den, vissa älskar att den är så rörlig, du ställer bara in den och kör. Den är speciellt populär hos singelkvinnor.
 • Avancerad fjärrstyrd vibrator: Älskad hos par, samt hos singlar, du behöver ej sträcka dig eller något. Nackdelen är att de är dyra, men samtidigt är det inte många modeller som erbjuder denna funktion.
 • Elektriska vibratorer: Designad för att likna en massageapparat och används huvudsakligen till extern stimulation. Väldigt kraftfulla och används ofta hos sex connoisseuren.  Om du gillar en stark vibrator och planerar att hålla dig jämte ett väggutag, detta kan då vara sättat att leka på.

Hitta rätt hastighet

Det är sant att dagens moderna vibratorer kan vara väldigt finkänsliga och designade för enbart relaxtition, till vibratorer som är alldeles för överdimensionerade och helt enkelt förskräckliga. Nivån på vibrationer som kommer att tillfredställa just dig varierar från person till person. Men här kommer några tips. Starta alltid din vibrator på lägsta hastighet, experimentera dig sedan uppåt i hastighet och vibrationer för att se vad du tycker om bäst. Om dy tycker att din vibrator är för stark , misströsta inte. Det finns knep, ta en handduk och lägg över din vagina. Många kvinnor gör på detta vis.

 

Den absolut populäraste modell med flest användningsområden, är den traditinella vibratorn formad som en penis. Viisa kan vara väldigt verklighetstrogna speciellt om de är gjorda av silikon. de kommer i alla storlekar, former, textur och färger, från den minsta lilla vibrator till en 12 tummare. Hursom helst så har de en sak gemensamt att vibrera och penetrera. Det är helt upp till dig vad du tycker om, vissa gillar stort, andra smått, varför inte experimentera dig fram med olika grönsaker för att fastställa vilken storlek du föredrar.

 

Analvibratorer

Många människor är inte helt tillfreds med tanken om anal sex. Men  det finns ett ökande antal som älskar just stimulationen som är genererad av vibratorer runt anus pga nervavslut. Vare sig du gillar ytlig eller djup penetration, tunn eller tjock eller just en liten vibrator, Kom ihåg att välja en len och sömlös leksak med bredare bas för just analsex. Du vill väl inte att den försvinner upp i ditt rectum.

 

Vibrerande kulor och bollar

Vanligtvis små. ägg formade och ihopkopplade till ett batteripack med en sladd. Dessa leksaker kan göra underverk på klitoris, blygdläpparna och anus. Varierar i sitt utförande och design, men finns som kulformade vibratorer och vibratorer som ser ut som katter, kaniner, männsklig tunga. Vilken design du än väljer, funkar de likadant ändå. Desaa leksaker kommer att få dig all klimaxa till orgasm.

 

G-punkt vibratorer

Oftast långa och slimmade med ett kurvigt slut. De är framtagna för att nå kvinnans exlusivaste zon. Killar kommer också att älska vad dessa leksaker gör för deras prostata.

De flesta kvinnor använder dessa leksaker som vanliga penetrerande vibratorer. Hur som helst G - punkt vibratorns kurviga slut gör att kvinnan hittar sin G - punkt på en gång, ger det extra trycket som många kvinnor tycker om.

 

Klitoris vibratorer

Medans många vibratorer kan användas på klitoris, så finns det vissa som enbart specifikt är designade för just detta ändamål. Används för solo eller partner sex, många klitoris vibratorer kan användas under samlag, förser kvinnan med en extra buzz när hon helst vill ha det.

 • Vibrerande ägg: Varierar i sitt utförande och design, men finns som kulformade vibratorer och vibratorer som ser ut som katter, kaniner, männsklig tunga. Vilken design du än väljer, funkar de likadant ändå. Desaa leksaker kommer att få dig all klimaxa till orgasm.
 • Införbara klitoris vibratorer: Liknar oftast ett litet djur tex. en kanin. Böjda lätt vid basen på vibratorn samt framåtlutande. Kommer att ge dig klitorisstimulation när vibratorn penetrerar dig. Vissa modeller kommer med roterande pärlor i sig som kan stimulera G - punkten
 • Elektriska vibratorer: Designad för att likna en massageapparat och används huvudsakligen till extern stimulation. Väldigt kraftfulla och används ofta hos sex connoisseuren.  Om du gillar en stark vibrator och planerar att hålla dig jämte ett väggutag, detta kan då vara sättet att leka på.
 • Hands free klitoris vibratorer: Liknar ett par g-string, också kallad "The Butterfly"  är en liten vibrator som sitter fast i en g-string. Stimulerar klitoris. Miniatyrmotorn är omsluten av ett djur som liknar en fjäril eller en drake eller ett söt skogsdjur.Många kvinnor sätter gärna på sig denna och går utomhus, , blir lite av en kick. Finns också modeller man trär på penis vid samlag som då i sin tur stimulerar klitoris. 

Dildos

Den absolut populäraste modell med flest användningsområden, är den traditinella dildon formad som en penis. Viisa kan vara väldigt verklighetstrogna speciellt om de är gjorda av silikon. de kommer i alla storlekar, former, textur och färger, från den minsta lilla dildon till en 12 tummare. Hursom helst så har de en sak gemensamt att penetrera. Det är helt upp till dig vad du tycker om, vissa gillar stort, andra smått, varför inte experimentera dig fram med olika grönsaker för att fastställa vilken storlek du föredrar.

 • Realistiska dildos: Är ofta gjutna från en riktig penis. Precis som andra leksaker så kommer de alla storlekar, former, textur och färger. De finns från normala 15 cm till vidunderliga 45 cm i längd. Oftast är de gjorda i silikon, jelly eller gummi, material som försöker efterlikna männsklig hud. Finns de med sugkopp i basen, där man kan sätt fast den i bordet eller varför inte i kakelväggen i duschen. Många av modellerna har testiklar, ådror och andra ytliga egenskaper precis som en vanlig penis har. En produkt som stadigt ökar i populäritet är de modeller som är avgjutna från manliga porrstjärnor. Finns många kvinnor som gillar den naturliga utseendet.
 • G - Punkts dildos: Kommer i 2 st utföranden, långa lena skaft med en böjd topp eller en kort, tjock skaft med en bred mellansektion. Vad än du föredrar, så är funktionen den samma - skapade att träffa rätt på kvinnans G - punkt som sitter 7-8 cm in i kvinnans vaginal kanal. Kvinnor som ej gillar G - punkts stimulation finner ej dessa dildos användbara, men för de som tycker om det, finns inget bättre.
 • Dubbeldildos: Dessa leksaker är menat att användas av 2 personer. Det är inte mer än 2 st realistiska dildos som är förenade i mitten, Kanske inte det bästa alternativet för nybörjaren. Men kan utgöra en skönt tillbehör i sex connoisseuren skattkista.
 • Anal dildo: Ofta benämnd anal plugg eller butt plug, kommer i alla storlekar och former. Oftast med en bred rot, dessa modeller kan variera från en penisliknande dildo, till en kort bred modell som kan sitta i utan tillbehör. Många människor älskar känslan av att vara uppfylld, precis samma känsla som kvinnan känner under vaginal penetration.
 • Strapon: En dildo monterad på en trosa, som din partner använder för att penetrera dig. Detta är en bra leksak. Vissa kvinnor får en kick utav att penetrera sin manliga partner. Män som har problem med att bibehålla eller få erektion,  finner denna variant väldigt användbar för att kunna tillfredsställa sin partner.

Vissa män har visat sig bli avundsjuka av kvinnans nya leksak - varför skulle en kvinna vilja ha en man som är stor och stökig med ständig erektion i huset? Misströsta inte killar En tradionell dildo kan orsaka underbara orgasmer, men kan inte förse kvinnan med den intima närvaron och känslan som just Ni kan.

 

 • Analkulor: är perfekt för de människor som är nybörjare på analsex. Gjort av antingen hårt eller mjukt material, dessa leksaker  består oftast av 5-10 st kulor som sitt ihop antingen med ett snöre eller en flexibel plastremsa. De sätts in kula för kula in i analen. Vissa tycker om att ha de kvar tills de börjar uppnå orgasm, då de sakta dras ut förstärker de denna.
 • Knipkulor: Ofta kallad Ben Wa Balls. Oftast gjorda av guld pläteringar, silver, stål, plast eller gummi. Vissa är fint förpackade och kan vara en fin present till din älskare. Dessa kulor är till för att förhindra inkotinens samt påverka förslappad vaginamuskulatur. Förs in i vaginan där kvinnan då kniper för att håla dem kvar. Kan ochså med fördel användas under sexlekar.

Sexleksaker för honom

Vid första anblick så kan det verka som att alla lekaker är för just kvinnor, men det är helt fel.

Vi har både pumpar, erketionsringar,lösmusar etc. Medans många män vägrar att använda dessa leksaker, finns det många som älskar det. Men det är helt upp till dig och din personliga smak. Men vem vet, när allt kommer till och du har prövat det, så kanske ditt sexliv träder in i en ny dimension, ensam eller med din partner.

 • Pumpar: Är till för att pumpa upp blod till penis. En penispump hjälper till att få en antigen lite större erektion eller hjälper till att bibehålla din erektion. Många män finner en sådan här pump väldigt skönt, de får en sugande effekt av pumpen. Medans män med erektionsproblem har använt denna produkt i år.
 • Lösmusar: Den ultimata manliga sexleksaken, en lösmus är enkel att använda. För in din penis i den mjuka, varma lösmusen och kör på. Kan vara designade på olika sätt som en ficklampa, ölburk eller vagina etc. Oftast gjorda av silikon eller cyberskin för att efterlikna vaginans väggar. Denna leksak är perfekt för ett onenight stand, men det finns inga anledningar för att inte använda sig av denna tillsammans med sin partner. Precis som många kvinnor använder dildos, så finner mänga män denna leksak som spännande och njutningsbar.
 • Kärleksdockor: är lika stora som en fullvuxen männsika när de är uppblåsta. Dockorna kan ge oral, vaginal och anal stimulans, ibland har dockorna riktigt hår och en vibrerande kula i sig. De dyrare dockorna har vibrerande tungor samt underliv. Sistnämnda är också tåliga som håller uppe en fullvuxen människas vikt och kan böjas i olika ställningar. Vanligtvis tillverkade i realistikt material eller i latex.
 • Erektionsringar: Begränsar blodflödet från penis. Förlänger erektionen samt fördröjer utlösningen. Ofta placeras den längst bak på penis bakom pungen. Men vissa tycker bara om att ha den runt penis. Det beror på din storlek och vad just du föredrar. Finns också penisringar med vibrator som stimulerar kvinnans klitoris vid penetration.

Erotisk Massage

Sexuellt förspel, erotisk massage och kroppssmek kan vara en spännande sak för att göra din parter mer sensuell och mottaglig, kan verkligen krydda upp erat förhållande. Perfekt för namnsdagar, möhippa eller svensexor. Massage oljor och krämer är mindre" tabu" form av sexhjälpmedel. Detta blir då den perfekta gåvan för just vem som helst.

 • Massage oljor och krämer: kan göra underverk på en trött rygg och kropp. Håller din kropp silkeslen, samtidigt som det kan vara ett rent förspel att sensuellt massera sin partner. 
 • Värmande oljor:  Fungerar likadant som vanlig massageolja, men fortsätter du massera, så kommer den att värma upp din partener som kommer känna en värmande känsla. Pröva att blåsa på den applicerade ytan så får du en isande samt värmande effekt. Medans de inte är första valet för fullkroppsmassage, värmande oljor är perfekta för att massera små områden som är känsliga som tex, könsorganen, bröst rumpa etc.

Slutord

Jag hoppas att du med denna köpguide hittar just det du  eller din partner är ute efter. Pröva er fram med att experimentera, det skadar ju ingen så länge man är trygga och trivs med varandra.
 

 

Varukorg 
Varukorgen är tom

Sök produkt
Utökad sökning
Produkter
NYHETER
REA
Apotek
Batterier
Bondage
Dildos och Massagestavar
Glidmedel
Godis & Ätbart
Kärleksgungor & Inredning
Kondomer
Könsavgjutning
Lösmusar & Masturberare
Massageljus
Massageoljor
Paketinslagning
Parfym
Penisförlängning
Penisringar & Sleeves
Presentkort
Pumpar
Saker för baken
Sexdockor
Spa & Relax
Spel
Sängkläder
Trosor
Övrigt
Varumärken
Övrigt
Sitemap
Press & Media
VIP kund
Leverans
Köpguide
Reklamation
Copyright
Produkt information
Cookies
Skötsel & hantering
Norge & Icke EU
Affiliate Info
Kontakta oss
Länkvänner
Hälsoinformation & FtalaterBetala enkelt och säkert!
Paypal

Besök LoveTool på ShopMania

Drift & Produktion:
Wikinggruppen


100%
Nöjd kund
garanti